Forma till små bollar, lägg på bakplåtspapper och platta till. Du kan också köra dem strax under 50º i ett par timmar, då passar de även för de som äter rawfood
Rulla fyra bollar och ställ in i kylen så de får stelna. När mina svärföräldrar kom på besök för att fira min födelsedag förra helgen gjorde jag rawfoodsemlor till fikat
Ja men ni vet "nyttigt" godis kan ju vara riktigt smaklöst eller trist ibland, men dessa tänker man inte ens på att det är en nyttigare variant av, så goda
Jag tänkte ta med en ena korgen till en kompis som bjuder på tjejmys en kväll i veckan och den andra är till en kompis som precis börjat experimentera lite med olika nyttiga recept
Inriktningen blir ett hälsocafé med nyttigare kaffebröd, smårätter, välfyllda mackor och annat gott som passar alla som vill fika och äta naturligt, om det så är under beteckningen LCHF, Paleo, Rawfood eller Vegetariskt
Denna rawfood proteinbar med hampaprotein innehåller allt du kan tänkas behöva. Små energibollar. Små, energifyllda bollar gjorda på ingredienser från naturen
Denna rawfood proteinbar med hampaprotein innehåller allt du kan tänkas behöva. Små energibollar. Små, energifyllda bollar gjorda på ingredienser från naturen
Kikärtsbiffar med chilisåsDessa kikärtsbiffar är lika goda som nyttiga och passar vegetarianer, veganer, gluten- och laktosintoleranta samt alla som vill ha något gott och nyttigt till middag
Related PostsProteinpulver dryck -Nyttig och mättande Hallon och lakrits shakeEn perfekt enkel lunch – Proteinsmoothie med Mango och AnanasNyttiga banan muffins och några ord om Clean Eating eller Eating CleanGå ner i vikt träning -ett bra träningsprogram som hjälper digFira med Freixenet Cava och laxcarpaccio med pepparotskrämRawfoodbollar
De små rawfood minisemlorna såg oemotståndliga ut på bilderna och de innehöll dessutom bara nyttiga ingredienser så jag plockade på en gång fram min mixer och började skapa mina egna semlor
Det där med att blötlägga nötterna innan de används har vi fått veta är för att de ska bli ännu nyttigare, hur det funkar rent kemiskt har vi ingen aning om men det kanske någon läsare har koll på