Så var det söndag igen, och dagen efter Maja och Jimmysfina bröllop. Sagolikt vackra var de, vädret som först visat på regn hela dagen blev iställetsoligt och härligt, middagen var på minfavorit restaurang här i stan- Tegel så maten var helt imin smak och magisk
Den skaliksom flyta ut lite grand när den liggeri bunken. När de är helt kalla så lossa dem försiktigt och fyll dem med någon god smörkräm eller frosting
Rosessens köpte jag från Strössel & annat där finns allt som jag behöver när jag ska baka hehe och där kan manhitta fondant som är underbart att jobba med
Och kom ihåg, det är bäst att ha en våg närmanbakarmacarons. Vispaäggvitafluffigt, tillsätt strösocker litei taget och fortsätt vispatillsäggvitanblivittill ett ganska fast skum
Hadeprecis gjort en kopp cocoskaffe och satt migi sängen med Runners World närmobilen pep till. När jag var slut så att jag skakadegick jag från gymmet, nöjd och väldigt trött