Musslor lök vitt vin recept

Musslor i grädde och vitt vin

Musslor i grädde och vitt vin

Skär alla grönsaker och lök i små bitar. Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Häll i vin, grönsaker och grädde
Musslor i vitt vin och chili

Musslor i vitt vin och chili

Finhacka löken och vitlöken. Klipp över lite persilja, dela en till lime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vin till
Musslor ångade i vitt vin

Musslor ångade i vitt vin

Skrapa och tvätta musslorna noga, se till att inga musslor är öppna eller är trasiga. Rör om och häll i vinet, grönsakerna och grädden
Musslor i vitt vin

Musslor i vitt vin

2 kg blåmusslor ½ purjolök, den vita delen 2 morötter 1 selleristjälk 2 gula lökar 1 vitlöksklyfta 2 stora tomater 3 msk olivolja Salt Peppar 1 flaska vittvin (75 cl) ½ knippe persilja
Musslor, vin, chili, persilja

Musslor, vin, chili, persilja

Levande musslor, vittvin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök. När det fräser så lägg i lök, chili och mjuka upp
Pasta vongole med vitt vin

Pasta vongole med vitt vin

Skölj sedan musslorna noga i kallt rinnande vatten, knacka dem mot diskbänken och kolla att de stänger sig