Riv morötterna och rör i dom tillsammans med solrosfrön och salt. Morotsfrallormed solrosfrön, 12 st50 g färsk jäst50 g smör5 dl vatten2 morötter (ca 130 g)1,5 dl solrosfrön1 msk saltca 15 dl vetemjöl(gärna ManitobaCream som är väldigt proteinrikt och ger ett större och fluffigare bröd)1 ägg till pensling1. Pensla frallorna med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen 12 minuter. Morotsfrallormed solrosfrön, 12 st
Hade dessvärre inte tillräckligt medManitobacream och fick blanda i vanligt vetemjöl också. Tidigare har jag bakat morotsfrallor på enbart vetemjöl så det går lika bra det med
Jag bakade Kryddburkens morotsfrallor häromdagen och de va väldigt goda. Med ost blev det godast. Jag slängde ihop lingonfrallor med torkade fikon och de blev mycket bra