Riv mandelmassan och arbeta ihop med socker, smör och vaniljsocker. 400 g mandelmassa. Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg
Fyllningen görs enkelt med färdig mandelmassa. Fika går alltid hem tycker jag, förkylning eller ej… Här hemma är mazariner en favorit så jag tänkte att det var dags att delge er mitt goda recept på detta bakverk
Blanda mandelmassan och sockret till fyllningen. För någon vecka sedan såg jag ett recept på Mazariner hos Bli min jäst och visade det då för min man, som är väldigt förtjust i Mazariner
Riv mandelmassan ner i en. 150 g mandelmassa. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200. 150 g mandelmassa. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200
Riv mandelmassan och blanda med socker och rumsvarmt smör till en slät smet. 150 g mandelmassa. Blanda mjöl och socker och finfördela smöret i blandningen
Fick för mig att testa lite mazariner för ett tag sedan men jag ville testa en annorlunda variant så jag testade att stoppa en toffifee i den och sen täcka med en chokladganach