Marinerade kycklingbitar recept

Kycklinglårfilé/Marinerade ..

Kycklinglårfilé/Marinerade ..

bort söt marinad och salta och peppra kycklingbitarna något. Sedan är det bara att grilla, ugnsteka eller steka kycklingbitarna
Marinerade grillade kycklingspett

Marinerade grillade kycklingspett

Trä upp kycklingbitar på spett eller grilla de hela kycklingfiléerna runt om i 5 minuter. 4 kycklingfiléer, ca 500 gram färska kycklingbröst eller 600 gram frysta
Marinerade kycklingklubbor

Marinerade kycklingklubbor

Blanda ingredienserna till marinaden och lägg ner kycklingbitarna. Lägg kycklingbitarna i en ugnsform med marinaden
Marinerade kycklingspett

Marinerade kycklingspett

Lägg kycklingbitarna i marinaden och ställ det i kylskåp, gärna 8-10 timmar. Skär kycklingfiléerna i bitar
sesam marinerad kyckling

sesam marinerad kyckling

Lägg ner kycklingbitarna och rör om. Stek kycklingbitarna med marinaden i långpanna, 12–15 min mitt i ugnen
Marinerade kycklingspett

Marinerade kycklingspett

Blanda ingredienserna till marianden och lägg den tillsammans med kycklingbitarna i en plastpåse och blanda runt
Mustig marinerad kyckling med ris

Mustig marinerad kyckling med ris

Det går även att grilla de marineradekycklingbitarna. Lägg i kycklingbitarna och blanda om väl. Skär kycklingköttet i bitar
Mustig marinerad kyckling med ris

Mustig marinerad kyckling med ris

Det går även att grilla de marineradekycklingbitarna. Lägg i kycklingbitarna och blanda om väl. 4 personer
Mammas enkla kycklingfilé i ugn

Mammas enkla kycklingfilé i ugn

När 10 min av tiden i ugnen är kvar tag ut formen och fördela créme fraichen mellan kycklingbitarna , vill man ha en fastare sås kan man reda med lite mjöl
Kryddig indisk kycklinggryta

Kryddig indisk kycklinggryta

Det är lite kladdigt när man ska torka av kycklingbitarna men det gör inget om det är lite marinad kvar
Souvlaki- Grekiska kycklingspett

Souvlaki- Grekiska kycklingspett

Trä kycklingbitarna på spett. Grekiska kycklingspett är så läckra att slänga upp på grillen i sommar. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Kung Pao chicken

Kung Pao chicken

och blanda sen ner kycklingbitarna, blanda väl. och blanda sen ner kycklingbitarna, blanda väl. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott