Trä upp kycklingbitar på spett eller grilla de hela kycklingfiléerna runt om i 5 minuter. 4 kycklingfiléer, ca 500 gram färska kycklingbröst eller 600 gram frysta
Jag lade till marinerade kronärtsskockshjärtan i såsen eftersom jag hade några över i burken. Stek kycklingbitarna i lite smör på ganska hög värme först så att de får fin färg runt om
När 10 min av tiden i ugnen är kvar tag ut formen och fördela créme fraichen mellan kycklingbitarna , vill man ha en fastare sås kan man reda med lite mjöl
Trä kycklingbitarna på spett. Grekiska kycklingspett är så läckra att slänga upp på grillen i sommar. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
och blanda sen ner kycklingbitarna, blanda väl. och blanda sen ner kycklingbitarna, blanda väl. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott