Jag använde marabou mjölkchoklad och det blev grymt, men vill du göra dem lite nyttigare så kör på mörk 70% choklad, finns en så god bakchoklad i bakhyllan från Lindt den skulle nog passa
200 gr vit bakchoklad. 100 gr marabou mjölkchoklad med nonstop. 100 gr marabou premium cocoa lemon 70%. 200 gr vit bakchoklad. 100 gr marabou mjölkchoklad. 100 gr marabou premium cocoa lemon 70%
Ströbröd till formen, 1,5 dl vispgrädde och 200 gram choklad (jag använde bakchoklad, men rekomenderar marabou då min vart ganska stark av den höga procenten med kakao)
Härom helgen gjorde jag kladdkaka med Marabous nya bakchoklad. Marabou Kladdkaka100 g ljus Maraboubakchoklad100 g smör2 ägg1 dl socker1 1/4 dl mjöl0,5 tsk bakpulverVärm ugnen till 200 c