När jag såg att temat på Månadens Sötsak i juli hos Theresia var Hemifrån, fick jag genast inre visioner av brännhet sol, glimmande eldflugor som lyste upp den tropiska natten, vajande kokospalmer, guldgul ananas, och saftig mango
frysta. Lägg mangon i materedaren med kniv monterad. 250 g mango i tärningar. 1. Tillsätt fruktsockret. Mixa samman med vaniljyoghurten till en slät glass
Mixa ihop med frystmango och äppeljuice. banan och mangoglass,. mangoglass,. mangoglassen. En portion1 dl fryst tärnad mango1 liten fryst skivad banan1 msk äppeljuiceSkiva bananen och frys i ett par timmar. 1 dl fryst tärnad mango. 1 liten fryst
Då passar den här mangoglassen alldeles perfekt, för den är ju allt det där. Mangoglassen är mitt bidrag till Söta sakers utmaning 'Månadens sötsak', som i januari har temat Efterrätt
Toppat med ännu mer mango och pumpakärnor . Mixa 2 dl frystmango, 1 dl kesella och 1/2-1 fryst skivad banan till en krämig massa. 2 dl frystmango. 1/2-1 fryst skivad banan
Mango och bananglass. Mixa bananen och mangon tills den delar sig och blir ganska slät. Ca 1/3 fryst banan. Ca 1 dl frystmango. Ca 1/3 fryst banan. Ca 1 dl frystmango