Tillsätt ett ägg i taget under vispning och fortsätt vispa till en slät smörkräm. Att göra en mandelbotten istället för en vanlig traditionell tårtbotten ger både tårtan en saftigare kärna och en god och behaglig mandelsmak som i många fall kan lyfta en tårta till en ny nivå
Smörkräm. Smörkräm. Hacka dajmen och rör ner den i smörkrämen. Bred smörkrämen lite toppigt på undersidan av mandelbottarna antigen med en sked eller palett
Häll över mandelbotten och låt svalna. I fredags ställde jag mig och bakade biskvi i långpanna och med bara ett par veckor kvar innan jul bestämde jag mig för att smaksätta smörkrämen med pepparkakskryddor
mandelbotten. ChokladSmörkräm. mandelbotten. Nu kan du göra smörkrämen. Smält choklad och låt chokladen svalna något innan du häller ner den i smörkrämen
Mandelbotten. Därför blev det istället för de klassiska chokladbiskvierna en fräschare och somrigare variant med limesmörkräm och doppade i vit choklad
Klicka lite smörkräm på varje mandelbotten. Gör under tiden hallonsmörkrämen. Hallonsmörkräm. När hallonsaften svalnat, blandas de med smörkrämen, och vispas ordentligt
Bred smörkrämen på en mandelbotten och sätt nästa ovanpå, som en jojo. Syrliga hallon är en riktigt bra smaksättare till den italienska smörkrämen som är inklämd mellan bottnarna
Mandelbotten. Mandeltårta med chokladsmörkräm. Mandelbotten. Chokladsmörkräm. Smörkräm. En helt perfekt avslutning på en riktigt god middag var det här
Sätt en ordentlig klick fyllning på varje mandelbotten (som helt fått svalna). Den sega botten, den mjuka smörkrämen och chokladen som liksom knäpper till vid första tuggan är en smakupplevelse utan dess like