Lös upp jästen i ljummet vatten, och rör ner salt, pressad potatis och mjöl. Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas
Pressa potatisarna och blanda ner dem tillsammans med ägg,mjölmix, fiberhusk och salt i degspadet. Min vän Katarina Eriksson tipsade mig om dessa glutenfria langos
salt. Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat. och en nypa salt. Blanda i den mosade/rivna potatisen, lite salt och resten av mjölken
Blanda den rivna potatisen med mjöl och salt. Ja, langos förstås. Oftast kanske man äter langos på festivaler och marknader, men faktum är att det är lika lätt att göra hemma, så varför inte
pressa i lite vitlök och salt i gräddfilssåsen. Varför inte äta langos Till helgen. Lös upp jästen i ljummet vatten, och rör ner salt, mosad potatis och mjöl
Crème fraîche smaksatt med vitlök, salt och peppar. När jag var liten fanns det en restaurang i Mariehamn som hette Ciao Ciao Tropical, där åt jag nästan alltid langos med räkor
1 tsk salt. Langosbröd1,5 kokt potatis 25 g jäst 3 dl ljummet vatten 1 tsk salt 7 dl vetemjöl special 1 l frityrolja 1 dl vetemjöl special, till utbakning. Vitlöksolja1 stor klyfta vitlök 1 dl matolja 1 tsk salt