Om man är en trogen följare av Kostdoktorns blogg så har man knappast missat hans inlägg där han höjde Anna Aobadias (tidigare redaktör för magasinet Mat & Hälsa) första kokbok ”Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF” till skyarna
För det här är klassiker som är värda att förmedlas, om än för att påminna och summera snarare än revolutionera då jag är övertygad om att ni redan har stött på dessa rätter i tid och otid, hemlagat eller restauranglagat och definitivt bortalagat
Ofta lägger jag ut recept på mer fancy pants recept men det är inte så att jag en vanlig vardagskväll ställer mig och gör paella eller konfiterade anklår utan när jag kommer hem från jobbet vill jag ofta att det ska gå snabbt, vara gott men ändå lagat från grunden
Ska laga mer pizza hemma med fina råvaror, det är underskattat. Till varmrätt valde jag grillad lammytterfilé med pommes Anna, Jen valde confiterad anklår och Jos och Manda deras surf 'n turf vilket var grillad ryggbiff med havskräfta