Laga anklår recept

Bokrecension: Matkärlek av Anne Aobadia

Bokrecension: Matkärlek av Anne Aobadia

Om man är en trogen följare av Kostdoktorns blogg så har man knappast missat hans inlägg där han höjde Anna Aobadias (tidigare redaktör för magasinet Mat & Hälsa) första kokbok ”Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF” till skyarna
Lite mer OH LA LA

Lite mer OH LA LA

Men ut kom två perfekt tillagadeanklår med krispigt skinn, ankkött som var så mört att det lossnade från benet och smälte i munnen
Confiterat anklår med blomkålsmos

Confiterat anklår med blomkålsmos

Jag har aldrig lagat anka tidigare men har testat det några gånger på restaurang och tyckt mycket om det
RECEPTBANK

RECEPTBANK

För det här är klassiker som är värda att förmedlas, om än för att påminna och summera snarare än revolutionera då jag är övertygad om att ni redan har stött på dessa rätter i tid och otid, hemlagat eller restauranglagat och definitivt bortalagat
Enkel pastasås med lövbiff och soltorkade tomater

Enkel pastasås med lövbiff och soltorkade tomater

Ofta lägger jag ut recept på mer fancy pants recept men det är inte så att jag en vanlig vardagskväll ställer mig och gör paella eller konfiterade anklår utan när jag kommer hem från jobbet vill jag ofta att det ska gå snabbt, vara gott men ändå lagat från grunden

Restaurang - Bon

Ska laga mer pizza hemma med fina råvaror, det är underskattat. Till varmrätt valde jag grillad lammytterfilé med pommes Anna, Jen valde confiterad anklår och Jos och Manda deras surf 'n turf vilket var grillad ryggbiff med havskräfta