Lövbiff. Mögel ost (gorgonzola, gräddädel) . Lövbiff. Väl hemma blev det att ställa sig vid spisen och laga lite mat, idag blev det rullader av lövbiff med massa goda grejer i Receptet är enkelt och man behöver inte några specifika mått, jag brukar räkna på 1-2 skivor kött / person beroende på hur stora köttskivor jag har. Bred ett tunnt lager fransk senap på varje köttskiva, hacka 1-2 soltorkad tomat / köttskiva och smula sönder mögel osten
Blanda baconfräset med ost, senap och crème fraiche. Hade faktiskt kunnat grilla och suttit ute och ätit, men det blev fylld lövbiff med mos… enkelt att göra det också
Blanda finhackad anjovis, riven ost, kapris, vitlök, senap med créame fraich. Fylld Lövbiff. Servera till exempelvis ugnsrostade grönsaker med sesamfrö eller en god sallad
Dela upp osten i åtta delar eller fyra delar beroende på hur många lövbiffar du har. MED OSTFYLLNING. Lägg ut en lövbiff i taget och sträck ut den åt sidorna
Lägg i en form och strö på ost. 250 g lövbiff. 1 dl riven ost. Strimla köttet och skiva purjolöken tunt. Stek köttet i smör och låt purjolöken fräsa med någon minut
Blanda ner den rivna osten. Fördela svamp/oströran i mitten på varje skiva. 1 dl riven ost, gärna västerbottenost. 600 g innanlår av nöt eller lövbiff lök. 1 dl riven ost, gärna västerbottenost. 600 g innanlår av nöt eller lövbiff lök
Julkorten är skrivna och postade, i sista minuten i och för sig. Så receptet från bistron blir ingen julmat, men väl något ni kan laga när ni fått lite ost över efter glöggfesten