Jag kallar det här för europeisk fusion-food, Toskansk Bistecca alla Fiorentina möter Fransk bistro med hederliga svenska råvaror (förutom det amerikanska högrevet som jag valt då det har bättre fettstruktur för att grillas än svensk biff)
ädelostsås, tomatpaj med karamelliseradlök, champinjonsoppa och ostbiffar. Skär grejer som ligger i grönsakslådan (morot, gurka, rödlök) och häll över lite vitvinsvinäger och salladskrydda
först en klick majonäs på brödet, sallad, biffen, auraost, löken och tillsist Barbequesås. Blanda köttfärs med salt, peppar och lite Barbequesås och fixa biffar
Gör biffarna. Skala och riv kålrot och löken grovt. Skala och skär resterande lök i tunna skivor. Skölj och grovhacka grönkålen och låt steka med löken några minuter på slutet
Servera biffarna med matvetesallad, karamelliseradrödlök och fetaostcremé. Karamelliseradrödlök. Blanda färs, ströbrödsblandning, vitlök, timjan, soltorkade tomater + spad och salt och peppar
Forma till biffar och stek på medelvärme tills de fått fin färg. Och receptet är en kunglig burgare med krämig ädelost och karamelliseradrödlök som vi serverade med råstekt potatis och en spännande balsamicosås
En riktigt god och lyxig pytt i panna på stekt potatis, lätt karamelliseradlök och brynt oxfilé. Medan potatisen kokar så skalar du löken och skivar den tunt
En riktigt god och lyxig pytt i panna på stekt potatis, lätt karamelliseradlök och brynt oxfilé. Medan potatisen är i ugnen så skalar du löken och skivar den tunt
Forma fyra-fem biffar av smeten. Middagen blev rester från en mycket god middag i helgen, nämligen lammfärsburgare med karamelliseradrödlök och fetaostcrème