Smaka av med sockermängden när kompotten börjar blifärdig, olika rabarber är olikasyrliga och det är alltid enklare att lägga till socker än dra ifrån, den ska vara litesyrlig och får gärna dra liteikinderna för annars blir efterrätten lätt för söt
Varva lätt krossade kex med färskost och bär i ett glas. Cheesecakeiglas alltså. Oklart hur mycket man får fuska med en cheesecake för att få kalla den cheesecake men jag tycker nog att det här funkar
Vispa grädden lätti en skål. Så då har jag en ny favorit. Enklare än så här blir det inte. Jag hittade det på Jag brukar alltid ändra i recept men inte denna gång
Detta är en snabb fuskvariant på cheesecake och är lätt att ordna om du tex får oväntat besök. Varva kvarg och krossade digestivekexiglas, avsluta med ett lager bär överst
lättTid. Använd baksidan av en matsked eller botten på en litenburk/glas. Varför välja mellan Crème Brûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämigcheesecakei en knaprig pajskal och toppad med knäckigtypisk Cremè Brûlée bränd socker
Och nej, jag har inte glömt smöret med digestivekexen utan har avsiktligtskippat det den här gången för att hålla desserten så lätt och fräsch som möjligt
Vispaihop grädden lätt och ställ in den i kylen. Ta sen hjälp av en kryddburk iglas och tryck försiktigt ner fördjupningenytterligarelite och se till så att den blir jämn och fin kant
Lägg ett annat kex på fyllningen och tryck tilllitelätt. Ni är många som tycker om mitt recept på cheesecakeiglas och det är ingenhemlighet att jag ÄLSKAR bakverk som man enkelt svänger ihop på några minuter och som inte ens kräver någon ugn
Ulrikascheesecakeiglas. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Innanservering av cheesecake tar du ut den liteinnan så den får tinalätt. Sätt kastrullen på låg värde och tillsättvanilj och agavesirap och blanda om med en handvisptills det är slätt