I påskas gjorde jag en smarrig tårta ska ni veta. Jag är inte en sån som inte gillar sötsaker. Nä, jag gillar verkligen sötsaker och har väldigt svårt att tacka nej till en kakbit
I påskas gjorde jag en smarrig tårta ska ni veta. Jag är inte en sån som inte gillar sötsaker. Nä, jag gillar verkligen sötsaker och har väldigt svårt att tacka nej till en kakbit
Lägg ihop tårtan den dagen den ska serveras, dessa bottnar håller sig krispiga i kyl på grund av att den är varmvispad, men jag rekommenderar att montera tårtan samma dag pga den innehåller frukt och bär
Marrängbotten blev superfin, krispig och torr och funkade perfekt som tårtbotten. I helgen har Hanni som är vegan varit här hemma och vi testade att baka en veganska marängtårta
Marängen håller sig ändå krispig och god. Maräng. vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret i omgångar under fortsatt vispning och vispa tills marängen är blank
Marängen blir riktigt krispig på utsidan och alldeles mjuk-seg och härlig på insidan. Det är en supergod marängtårta som gräddas dagen innan den ska serveras och dekoreras just innan servering