Kalvfilé, risotto negro, edamame och skogsconsommé Det är nu vi får den där underbara krämigheten som är så typisk för risotton. Det ska vara en krämig anrättning med visst tuggmotstånd Karlstein
Rödvinsrisotto med trattkantareller och kantarellfond Jo, med risottoris och torkade trattisar i skafferiet och en skvätt kantarellfond i kylen reder man sig väldigt bra Kjerstis mat och prat
Svamprisotto Låt risotton koka på svag värme under lock ca 20 min. 2 msk konc vilt- och kantarellfond. Skala och hacka lök och rotselleri Arla
Kantarellrisotto En riktigt krämig och smakrik risotto gjord på skogens guld - inte mycket som slår det. Låt risotton sätta sig några minuter innan servering Tildas Kök och Vin
Otroligt krämig risotto med kantareller och parmesan En av hemligheterna till att den här blir så fantastiskt krämig är mascarponeosten, så se till att inte glömma köpa hem det Sessas Delight
Svamprisotto Servera risotton som den är eller med knaperstekt bacon. Låt risotton koka på svag värme under lock ca 20 min. 2 msk konc vilt och kantarellfondMatklubben.nu
Svamprisotto En härligt krämigrisotto med sin parmesansälta är alltid ett gott tillbehör och med en god svamp i blir det alldeles höstligt oemotståndligt Katinkas Kitchen
Trattkantarell-soppa Det är för att då framträder en mer tryfflig smak som är helt oemotståndlig och förhöjer soppor, såser, grytor eller en ljuvligt krämigrisottoKatinkas Kitchen