Nu är det tid att dela köttet, krydda det och rulla samman till en rulle som ska kokas. För gårdagen gick verkligen i matlagningens tecken här i Mårtenssons kök, vi kockade risgrynsgröt i crock poten, Håkan slängde ihop ett gäng köttbullar och som om det inte var tillräckligt så gjorde han även sin första rullsylta, allt dokumenterat av frun i köket
Koka med salt, svartpeppar, morot och gul lök. Koka upp och skumma. Härligt god som pålägg eller till julbordet med rödbetor, precis så vacker som den är
Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka den enligt anvisning på paketet. Nästan ser det ut som våran rullsylta, men det smakar mera åt parmaskinkan
på måndag ska jag till Sjömagasinet o smaka på sill, rapport om det kommer väl nån dag i efterhand *s*Idag har jag experimeterat i köket, rullsyltan var det fick sig en modernisering
Rulla upp rullsyltan och fördela tomater, persilja och kryddpeppar på den. Koka sylta i vatten enligt beskrivningen paketet eller i 1½-2 timmar. 1 okokt rimmad rullsylta