Slå på vatten och fond och låt koka upp. Det är själva basen som är nog så god efter att kokat upp och vispats grovt till en soppa som fortfarande har lite bitar
Tillsätt fond, salt och kryddor, låt koka upp. Koka ihop och red sedan av med Maizena. Pensla revbenen i glazen och lägg på en plåt med bakplåtspapper (eller direkt på gallret på grillen)
Låt detta kokapå under ett gäng timmar. Tillsätt klyftad lök, lagerblad, pepparkorn, fond och salt. De tjocka revbensspjällen jag köpt hem från Thuressons fick alltså användas på ett lite annorlunda sätt än jag tänkt från början
Denna gången förkokade jag köttet och grillade sedan av det i ugnen vilket är en annan metod. Slå sedan på grönpeppar och whiskey, låt fräsa till en aning innan du även slår påfond, grädde och philladelphiaost
Pensla på lite av kryddsåsen de sista minuterna. Tillsätt vatten och fond och låt sjuda på svag värme ca 15 minuter. Sätt ugnen på 175°. 1 kg tjocka revbensspjäll. 2 msk koncentrerad kycklingfond
Förkokaderevbensspjäll. Mät upp vatten i en stor kastrull, tillsätt allt utom köttet och koka upp. Idag tänker jag bjuda Er på det absolut godaste min sambo vet