När vi lämnade Rom på höstlovet så var det med en stor panettone i handbagaget. Det fanns en klar plan med den och det var att äta den vid första advent
Genidraget med att peta in dumlekolor i spröda mördegskakor är ju fantastiskt. Tänk på att hela kolan ska vara täckt med deg så att den inte rinner ut sedan på plåten
Med en kladdig chokladkärna som blandas med uppiggande marshmallows och en topp av krämig grädde och gulliga nyckelpigor gör detta recept till ett av mina egna favoritrecept
Min man älskar kladdkaka & marshmallows så vart kladdkakademuffins medmarshmallowsfluff. 2 st ägg2 dl strösocker100 g margarin1 krm salt1 tsk vaniljsocker4 msk kakao2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver Börja med att smälta margarinet, låt det svalna lite
Ibland kanske man bara känner för en liten kladdkaka och då är det bra medkladdkakemuffins. I mina har jag rört ner lingon, vilket faktiskt gifter sig jättebra med chokladsmaken