Fruktig dessert i glas 2 1⁄2 dl Kelda® mellangrädde. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. Vispa grädden och blanda ner kvarg Arla
Bärtårta Vispa vaniljsåsen och rör i kvarg. 1 dl Kelda® vaniljsås. 1 1⁄2 dl Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. Sätt ugnen på 175° Arla
Tårta med ett berg av bär Vispa vaniljsåsen och rör i kvarg. 1 dl Kelda sås Wonderful Vanilla. 1 1/2 dl Arla Köket Kesella kvarg vaniljMatklubben.nu
Lite kalorisnålare tårta Vispa vaniljsåsen och rör i kvarg. Ställ in i kyl innan servering, annars rinner gärna vaniljen av. 1 dl Keldavaniljsås. 1 1/2 dl Kesella kvarg vanilj. 1 dl Keldavaniljsås. 1 1/2 dl Kesella kvarg vaniljDet goda i livet
Fjärilstårta Bred kesella/vaniljkräm på den och täck med den översta bottnen. Vispa havrebaserad vaniljvisp pösig med elvisp Matklubben.nu
Mors dag - tårtor Vispa vaniljsåsen och rör i kvarg. 1 dl Keldavaniljsås. 1 1/2 dl Arla Köket Kesella kvarg vanilj. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon. 1 dl Keldavaniljsås. 1 1/2 dl Arla Köket Kesella kvarg vanilj. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon Deffmat
Glasstårta med bär Vispa vaniljsåsen. Bred över kvarg och fördela vaniljsåsen över kvargen. 2 dl Kelda® vaniljsås. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg Arla
Solskens Cheesecake Vispa ihop kesella, ost, lime, ägg, socker. Kelda. 1 paket vaniljkesella. Blanda kex, smör och tryck ut i pajform Matklubben.nu
Tårta med massor av bär! Vispa vaniljsåsen och rör i kvarg. 1 dl Kelda sås wonderful vanilla. 1 ½ dl Arla Köket Kesella kvarg vaniljMatklubben.nu