Kalla pajer koriander recept

Italiensk paj

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska
Tips på mat till studenten

Tips på mat till studenten

Tillsätt det kalla vattnet och arbeta samman till en deg. Tillsätt gurka, lime, koriander och buljong. 1 msk finhackad koriander. 1 msk finhackad koriander
PÅSKENS MAT - EN RECEPTKAVALKAD

PÅSKENS MAT - EN RECEPTKAVALKAD

Jag bjöd på en liten påskbuffé med varma och kalla rätter. Pressa över limen och blanda i hackad koriander
Tips på huvudrätter till nyårs

Tips på huvudrätter till nyårs

Tärna avokado, gurka och mango och blanda med chili, koriander, salt, svartpeppar och sesamolja. 14-16 kokta kalla potatisar. 1 kruka koriander. 14-16 kokta kalla potatisar. 1 kruka koriander

Vegetarisk lasange

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Coleslaw

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Indisk gryta med mycket smak

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Fransk potatissallad

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Peanut butter Brownie

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Spenat- och fetaostpaj

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Godaste muslin

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Smuldegspaj med äpplen

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Tabbouleh

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska
Garam Masala kycklinggryta

Garam Masala kycklinggryta

I receptet hänvisar jag till en färdig kryddblandning som kallas Garam Masala. Garam Masala är en blandning av bland annat spiskummin, koriander, gurkmeja, ingefära, kanel och kardemumma

Grönkålschips

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Godaste kladdkakan

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska

Bananpannkakor utan mjöl

Umami brukar kallas den femte grundsmaken efter sött, surt, salt och beskt och själva ordet betyder ungefär ”god smak” på japanska