Sätt en kall gjutjärnspanna på plattan. Mixa såsentill skum och skeda den över gösen. När jag i år för första gången bestämde mig för att söka till Årets Kock, efter uppmaning från generalen för tävlingen, blev gös det självklara valet
Spetsa såsen strax innan servering med en skvätt kall champagne och en näve finskuren gräslök. Vispa i tärningar av smöret tills du får en lagom tjocklek på smörsåsen
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra