Garnera kålpuddingen med persilja och servera med kokt potatis, skysås och rårörd lingonsylt. Skölj, klyv och ta bort stocken på vitkålshuvudet och dela kålen ibitar
Ikvällblir det nog en fläskfilégryta av något slag. Vill du så kan du även äta potatis och/eller broccolitill, men eftersom kålpuddingen är så god isig äter jag bara den
Garnera kålpuddingen med persilja och servera med kokt potatis, skysås och rårörd lingonsylt. Skölj, klyv och ta bort stocken på vitkålshuvudet och dela kålen ibitar
Lägg valnötterna, den stekta löken och svampen, grädde, sköljda röda linser, lagerblad, soja, buljong och vatten i en gryta och låt koka ihop på svag värme några minuter
Skölj och dela kålen ibitar. Spola av i kallt vatten. Koka en lös gröt av risgryn, vatten och mjölk. Blanda en lös färssmet med risgrynsgröt, blandfärs, finhackad lök, salt, nymald peppar, timjan, mejram, sirap och kycklingfond