Till den här maträtten följer även en otroligt god sallad med kapris, cornichoner och dijonsenap, som vi garanterat kommer att laga fler gånger, och framförallt till grillat i sommar
* Kärnfrukter (äpplen, päron) för förvaring skulle vara fullt mogen. Innan desserten serveras har alla tillbehör som behövdes för den egentliga måltiden (peppar, salt, senap o
Ostsnitt – Stiltonost läggs på smörat mörkt bröd och toppas med valnöt och en bit päron. Toppa med hemlagad senap - colemanpulver som rörts med honung, vitvinsvinäger, socker, salt , peppar och lite grädde
Skölj och dela äpplet/päronet i tunna klyftor. Grönkålssallad med senapsdressing. Rör samman vinäger och senap i en skål och vispa sedan ner oljan i en tunn stråle
Är inte det ett rätt tråkigt val av efterrätt till årets stora middagsbjudning, när man skulle kunna lyxa med läckerheter som denna saffransmousse (eller denna panna cotta där man också kan tillsätta saffran och garnera med tinade sockrade hjortron istället för hallon), en hjortronparfait, en semifreddo med dadlar och torkade fikon, eller superenkelt tillredda glöggkokta päron med nougatgrädde
Bred på lite senap. Senap. Lägg på en klyfta päron och täck med ost, sätt in i 200 grader varm ugn i ca 15 minuter eller tills osten har smält. 1 klyfta inlagdapäron