Kunskapen kring hur man ska anpassa kosten efter åldern är hög. En röd tråd är att satsa på nyttig, bra mat som gör gott för knopp och kropp och tänka på att röra på oss mycket, både genom vardagsmotion och träningspass av olika slag
Det kan vara svårt att veta vad de olika sorterna är och hurmycket skada de gör mot vår hälsa. Man talar även om GI, som står för glykemiskt index, och det anger hur hög blodsockerhöjning man får inom en viss tid och hur länge blodsockerhöjningen håller i sig
Och även om "matfilmer" kanske inte är det vi väljer i första hand, kan vi inte låta bli att reflektera över hur mat ofta spelar en central roll i rätt många filmer
Hur är det, plockar du mycket svamp. Mycket nötter och torkad frukt som ger massa energi om du ska ut på ett krävande pass i skogen eller vad det nu kan vara, eller om du har en lång tenta framför dig
Här sammanställer jag en liten omvandlingstabell för alla er som undrar vad jag ska ta av ex honung när det står Bakery+ i ett recept, eller tvärtom, dvs Hur ska jag tänka
hur ska den här lösryckta informationen kunna kopplas till ett recept utan att bli alltför långsökt. De nyheter jag nämnde som kommer inträffa inom en mycket snar framtid innebär stor förändring för mig