Det ligger några recept och väntar på att få blipublicerade här på bloggen, och den som väntar på nåt gott skainte behöva vänta för länge - eller hur är det man säger
Som vanligtvill man kanske ha något lite extra tillmiddag på fredagskvällen just bara för att det är fredag, men man vill ju helst inte stå och slava i köket allt för länge
Ställ ini kylskåpet så länge. Precis så som det skavara. Hurska jag sammanfatta min första vecka. Ni som älskarlax och vill ha ett säkert kort inför påskhelgen borde verkligen överväga att göra den här måltiden
Ikväll fortsätter våra djupdykningari recepthavet, en ny tonfiskrättska testas och då skavi bland annat pochera ägg - något som viinte gjort på alldeles för länge
Jag testade även hurlänge jag orkade hålla plankan. Det var väldigtlängesedan jag åt ugnsbakade paprikabitar, det är bland det godaste jag vet, så jag passade på att göra det nu när jag ändå skulle ha laxbiteniugnen
Lite går måltideni höstens färger, men det överlever vi så länge som sensommaren dröjer sig kvar. Lägg laxeni en smord ugnssåler form och bred över, allt kommer inte att behövas så det spar du till den kalla såsen du ska ha till
Och hur mycket du vill meka med laxen förstås. God, fräsch och hur lätt att variera som helst. För inte så f(r)asligtlänge sedan hade jag aldrig trott att jag skulle sälla migtillskaran som älskarlax
Det syns ju hur gott detta är. Du villinte att fiskenskavarai ugn eller panna för länge. Gör alltså som det står att man ska göra med risnudlarna och ställ åt sidan så länge
Jag hade därför nästan glömt hur det är att komma hem sent, inte orka laga riktigmiddag (så man äter knäckebröd och yoghurt framför tvn) och sen få panik när man precis gått och lagt sig och inser att man inte har någon lunch att ta med tillytterligare en lång skoldag morgonen efter
Hurlänge den liggeri vattnet spelar egentligeningen roll. Det finns dock en risk att fibrerna bryts ned och fiskenblir för mjuk om man har i den för länge