Minns ni dessa godingar. Lägg mjölk, smör och vetemjöl i kastrull , sjud under kraftig omrörning till det släpper från kanterna (tar några minuter bara)
100 g mörk choklad. 100 g mjölkchoklad. 100 g fransk nougat. Klä en form med bakplåtspapper, inte större än 10x20 cm. 100 g mörk choklad. 100 g mjölkchoklad. 100 g fransk nougat
"Receptet" på hemmagjord Ringblomsalva från Evelinas Ekologiska. Idén fick jag hos min vän Agnes som brukar göra länklistor med sina favoriter där jag flera gånger hittat både nya bloggar samt mysiga och inspirerade inlägg som jag missat
chokladgodis,. Idag provade jag att göra min egen wienernougat och det blev väldigt gott, godare än den man köper i affären och den går supersnabbt att göra =)
Kan ätas som godis, eller i alla fall som snacks. Det är verkligen min grej just nu. Nä, hoppar det och tar vuxenpoäng på hemmagjord pastadeg i stället
Sedan har du ett sött, gott godis som är bra när sockertarmen vill ha något. Jag får ställa min burk så att inte min yngsta dotter kommer åt den annars är allt borta på en gång
Ett helt rum fylld till bredden med olika slags godis, både nytt och gammaldags, hemmagjorda praliner, så minikakor, glassbuffé, tårtor, risgrynsgröt, ostkaka, ostar och kex