Knåda degen något, dela upp och forma till hamburgerbröd. Fluffiga hamburgerbröd (ca 12-15 st). Ca 9 dl vetemjöl special (jag använde ManitobaCream). Ca 9 dl vetemjöl special (jag använde ManitobaCream)
Idag blev det manitobacream och vanligt vetemjöl. Det har gått än så länge om planeringen finns där, och så blir det lite mer varierade frukostar, är där inget bröd så är där ju inget… det betyder i alla fall att det får bakas hamburgerbröd ibland
I dag har jag provbakat hamburgerbröd till Philips kalas och herregud så goda de blev. Jag har bakat hamburgerbröd en gång tidigare men de här blev hundra gånger bättre, ni måste prova Bröden blev "svampiga" (så som man vill ha ett hamburgerbröd) - ett perfekt hamburgerbröd helt enkelt
Hamburgerbröden ska vara ca. Hamburgerbröd Brioche. 425 g vetemjöl special (byts med fördel ut mot Manitobacream). 7 & 1/2 dl manitobacream. 425 g vetemjöl special (byts med fördel ut mot Manitobacream). 7 & 1/2 dl manitobacream
Nedan är hans recept på hamburgerbröd som blev hur bra som helst redan första gången jag testade. Hamburgerbröd, 24 st. 14 dl manitobacream eller vetemjöl special. Hamburgerbröd, 24 st 14 dl manitobacream eller vetemjöl special
Hamburgerbröd, 24 st. 14 dl manitobacream eller vetemjöl special. FacebookTwitterE-postPress ThisGoogle +1PinterestLinkedIn Hamburgerbröd, 24 st. 14 dl manitobacream eller vetemjöl special
Hamburgerbröd. Hamburgerbröd. Hamburgerbröd. 2 dl manitobacream mjöl. 2 dl manitobacream mjöl. Jag fick det stora nöjet att blogga för och här kommer ett av recepten som jag bidrog med