Ett gott hårttunnbröd som är gott som lite tilltugg innan maten eller som snacks. Första gången jag gjorde detta så slevade jag upp en stor klick i mitten men tunnbrödet blev alldeles för tjock
Tunnbröd. Tunnbröd. De här goda bröden är helt suveräna att använda till kebabrulle eller liknande. Bröden är mjuka och lite sega vilket gör att de håller ihop bra även när de fylls med lite blötare fyllning
Tunnbröd i stekpannaMan får lägga ner lite tid men det är det helt klart värt. 1,5 liter rågsikt4 tsk bakpulver2 tsk salt5 dl filmjölk1,5 dl sirapBlanda rågsikt, bakpulver & salt
Hårttunnbröd. Här radade vi upp de traditionella tillbehören som potatis, hackad lök och tunnbröd. Idag skriver jag och Michael om den sura premiären i Metro
Jag har alltid älskat tunnbröd är så gott så man storknar. Var väldigt lätt att göra bara jäsningen som som tar lite tid annars gick det som en dans att göra dessa tunnbrödskakor