Skär svålen i rutor och häll över griljeringen. Vispa ihop ägg, senap, honung och whisky. söt senap. Lägg skinkan på ett ugnsfast fat och lägg några kvistar rosmarin runt om
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering. Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan
Hur man går tillväga när man kokar skinkan har vi skrivit om i ett tidigare inlägg och det hittar du här, tillsammans med en lite annorlunda variant av griljering med örter, soja och honung
Blanda samtliga ingredienser till griljeringen förutom ströbrödet. flytande honung. Häll senapsblandningen över skinkan och strö därefter på ströbrödet
skinkansgriljering ej medräknad. Jag har låtit mig inspireras av mästaren i fråga vad gäller denna senapssill, men jag har definitivt inte följt hans anvisningar
Till griljering. I vår famlj gör vi den dagen före julafton, på kvällen blir det provsmakning av varm skinka med vörtbröd, en god senap, öl och en liten snaps