ett gäng gröna oliver. Blanda creme bonjour, riven ost, hackade tomater och oliver. Favorit i repris. Har man lovat att ge recepten från 40-årsfesten, så har man
Gratinerade skaldjur. Salladen görs genom att gratinera halverade endiver toppade med parmesan och lite olivolja i 20 minuter, blanda endiverna med salladsblad, ugnsrostade tomater, oliver och vitlöksfrästa haricots vert
Blanda i oliver och övriga grönsaker och smaka av med salt och peppar, lägg upp på tallrik. 1 rödlök tunt skivad, 4 msk olivolja, 2-3 msk vitvinsvinäger, 1 grön paprika i skivor, 1 röd paprika i skivor, ½ gurka skalad i mindre bitar, 4-6 plommontomater, 1 sallad plockade blad, 8-10 oliver, 8-10 oliver, salt och peppar, 1 förp (150g) feta, färsk oregano
Hacka oliver och soltorkade tomater. Vänd ner oliverna sist. Ingredienser800 g bland- el nötfärs1 1/4 dl ströbröd2 dl mjölk1 gul löksalt och malen vitpeppar2 ägg1 dl soltorkade tomater1 dl svarta oliver2 tomaterca 60 g fetaostGör så härLåt ströbrödet svälla i mjölken minst 10 minuter