Gratäng är gott och går att variera med olika grönsaker. Jag har gjort gratäng på vitkål, som är så otroligt god, blomkål-broccoligratäng, aubergine-fetagratäng tidigare
Skala potatisen och skär den i tunna skivor. Spola av potatisskivorna med kallt vatten, torka av dem med hushållspapper och blanda dem i en skål med salt, peppar och den rivna muskotnöten
Den här gratängen är så god och jag tycker faktiskt att den är godare än potatisgratäng. Jag använde mig av en smaksatt färskost och jag tror att den var en av orsakerna att gratängen blev så god
Idag bjuder jag på en gratäng med blomkål och broccoli. Passar bra tillsammans med vegetariska biffar, så som jag gjorde eller med kött/fisk om man så föredrar
En god vardagsmat är makaronilåda, en maträtt som jag växt upp med. Själv lagar jag inte så ofta makaronilåda, men när jag väl gör det undrar jag varför jag inte lagar den oftare