3 dl vetemjöl 2 dl strösocker 0,75 dl kakao 0,5 tsk salt 1,5 dl kaffegrädde (växtbaserad, jag använde ikaffe) 1,5 dl olja (neutral mat-, raps- eller solrosolja) 2 tsk vaniljsocker 50 g mörk choklad (kontrollera att den är fri från mjölk eller ägg) 0,5 dl sojagrädde, vispbar (kokos- eller havregrädde) flingsalt (till garnering)
Sänk till medelvärmen, tillsätt marshmallows och rör om tills alla marshmallows har smält. Blanda socker, karamelliserad kondenserad mjölk, smör och salt i en kastrull
Så det blev sådana här goa chokladmuffins medfudge som toppades med grädde och björnbär. Fudgen som ligger mellan muffinsen och grädden är verkligen pricken över i
(klä formenmed tex. Ett självklart recept i EDITHS BÄSTA >> (Bild på kondenserad mjölk finns HÄR >>). Rocky Road Fudge heter det och är busenkelt att göra