Lägg en marängbotten i en form med löstagbar kant, och med ovansidan ned. Bred över hälften av choklad/citronkrämen, därefter den andra marängbotten - nu med ovansidan upp - och till sist det som är kvar av krämen
Ta fram en form med löstagbar kant, lägg en marängbotten längst ner. Vispa ihop ena paketet med chokladmousse med halva mängden mjölk, bred moussen ut på marängen
Lägg en marängbotten i en springform, ca 22 cm i diameter. I går var jag iväg och träffade mina härliga barndomsvänner som jag gick i samma klass med från förskolan fram till nian
Marängbotten. Naturligtvis bjöds det på en smarrig tårta också i Påskhelgen. Jag kan lova att det var åtgång på den, inte så konstigt då den var underbart god
Bryt den andra marängbotten i grova bitar. Häll smeten i springformen över marängbotten. Den ska stå minst 5 timmar i frysen, det är ett minimum för att den ska hinna frysa men den kan alltså stå i frysen väldigt mycket längre än så. Lägg en marängbotten i en springform Ø ca 24 cm
Först väljer man om man vill köpa färdig marängbotten eller om man vill göra egen. Lägg en marängbotten i botten av en springform, jag använde en springform som är 22 cm i diameter