Söta små bärfyllda tarteletter med sötsyrlig vaniljfraiche är en av de söta. After work-kurs, Aktiviteter, Bakat, Bekvämimpa, Borås, Cake Pops, Cake Pops-kurs, Choklad, Cupcakes, Dekorationskurs, Desserter, Företagande, Frukt och grönt, Göteborg, Gislaved, Godis, Hälsa, Heldagskurser, Julgodiskurs, Kost, Kurs, Kursnyheter, Macarons, Mat, Matkultur, Matlagningskurser, Matlåda, Maximera din hälsa, Må bra, Medborgarskolan, Middagstips, Minicupcakeskurs, Moussetårtskurs, Multiallergi, Nötter, Nyheter, Paj, Pajer och piroger, Piroger, Primörer, Provsmakat, Rotfrukter, Sallad, Soppa, Tips, Vår, Veganskt, Vegetariskt, Whoopie piekurs 16 mars håller jag en heldagskurs i matiga vegetariska sallader, såväl varma som kalla och några söta också
Tarteletter Med Frukt Och GräddeGrönkålspaj - Paj Med GrönkålBlåbärspaj – Smulpaj Med Blåbär Och MandelKnäckig Blåbärspaj – Paj Med BlåbärBroccolipaj - Paj Med Broccoli Ingredienser
Kardemumma, vanilj, choklad och kanel är en utmärkt kvadrupel att avnjuta höstens frukt med. Jag valde att göra pajer i miniformat så kallade tarteletter
Grädda tarteletterna guldbruna i 225 grader ca 12 minuter. Hacka samman vetemjöl och matfett till en grynig massa i matberedare eller med gaffel i en skål