Frukostbullar kesella grahamsmjöl recept

Frukostbullar med kli

Frukostbullar med kli

Tillsätt kesella, salt, havrekli, grahamsmjöl och hälften av vetemjölet. 1 st kesella. 5 dl grahamsmjöl. Värm degspadet till fingervärme
Grahamsfranska med färskost

Grahamsfranska med färskost

Kesella t. Häll grahamsmjöl, det mesta av vetemjölet, Fibrex, sirap, salt och färskost i matberedarens bunke

Nötiga frukostbullar

Rör sedan ner sirap, salt och kesella. Arbeta in grahamsmjöl, dinkelmjöl och de hackade nötterna tills degen blir smidig

Frukostbullar med kli

 Tillsätt kesella, salt, havrekli, grahamsmjöl och hälften av vetemjölet. 1 burk (250g) kesella, 1% fett. 5 dl grahamsmjöl