Asiatisk pyttipanna, här kan du tillsätta räkor, kyckling, andra grönsaker m. olja 1 gul lök, hacka 100 g haricots verts 4 champinjoner, skiva 200 g körsbärstomater, halvera 2 vitlöksklyftor, riv 2 ägg 2 msk japansk. - Läs hela inlägget här 4 portioner olja. 2 ägg
Smaka av med soja, salt och peppar. Tillsätt vitlök och ris och stek lite till. salt och svartpeppar. Stek lök ochgrönsaker under omrörning 3–5 min. 2 Knäck i äggenoch rör om. 2 st ägg
4 300 g skivad, rökt skinka 1/2 purjolök 4 port ris 500 g wokgrönsaker 3 msk olja 2 tsk curry 2 msk färsk riven ingefära salt och peppar 4 äggLägg till i inköpslistan
Tillsätt blomkål, morot, chili och ingefära och woka på riktigt hög värme och under konstant omrörning tills grönsakerna börjar mjukna lite men fortfarande har kvar lite krispighet
Stekt ris medgrönsakeroch räkor som smakar fantastiskt. Smula riset med fingrarna för att undvika klumpar, häll ner i stekpannan tillsammans medgrönsakerna
Jag gör ofta av kokt råris/fullkornsris men med blomkål istället krävs mindre förberedelser och det blir dessutom en Low-Carb-rätt med mycket grönsaker
Krydda kycklingen med curry och gurkmeja samt en skvätt soya. Med blomkålsris, hänger ni med. Det är går fort och släng i de grönsaker du har hemma, detta bli lite som en pyttipanna, man tar helt enkelt det man har