3 msk vetemjöl. 5 dl sky + vatten 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 1. Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret
3 msk vetemjöl. 5 dl sky + vatten 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 1. Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret
Blanda steksky, grädde och vetemjöl i en kastrull. 800 g fläskstek med svål. 1 msk vetemjöl. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2. 5 dl vispgrädde 1 msk vetemjöl 1 msk balsamvinäger 0
Blanda steksky, grädde och vetemjöl i en kastrull. 800 g fläskstek med svål. 1 msk vetemjöl. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2. 5 dl vispgrädde 1 msk vetemjöl 1 msk balsamvinäger 0
Blanda steksky, grädde och vetemjöl i en kastrull. 800 g fläskstek med svål. 1 msk vetemjöl. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2. 5 dl vispgrädde 1 msk vetemjöl 1 msk balsamvinäger 0
Red av skyn med vetemjöl och smaka av med vinbärsgelé, salt och peppar. Tranchera, skär steken i skivor och servera med varm rödkål, sås och Allans goda danskpotatis- länk