Den här såsen är faktiskt riktigt god till både kyckling och fläskfilé, fläskkotletter och ryggbiff. Jag väntar på septembers härliga dagar med blå himmel och frisk luft men det verkar dröja
Börja med din Mise an Place, d v s ställ upp och förbered alla ingredienser. Champinjonsås. Gå sedan i med grädde, kalvfond samt salt och peppar och tillåt grädden bli krämig
smör att steka i 800-1,000 g fläskkotlettermed eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotletter med eller utan ben salt grovmalen svartpeppar 1 st stor purjolök ca 350-400 g färska champinjoner 3 dl crème fraiche 3 msk kalvfond. 1800-1,000 g fläskkotlettermed eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotletter med eller utan ben salt grovmalen svartpeppar
Vi firade in det nya året hos våra goda vänner S och R som ställde till med ett rejält firande. Räkcocktail med mango och avocado, stek med potatisgratäng, rödvinssås och haricot verts och sedan vit chokladmousse med saffran