Det är ett beslut man måste fatta själv, men jag menar, vissa mödrar väljer ju att äta både fisk från Östersjön och chark samt dricka lite rödvin som gravid, jag ser inte att kombucha på något sätt skulle vara ”värre” än dessa tre exempel
Jag grillar gärna kött och skaldjur till en början, varför fisken hamnar något i skymundan. Tillagas den pinfärsk och med omtanke, samt ett par särskilt utvalda tillbehör blir det nästan fest
Eftersom det är tisdag idag så bör det ju vankas fisk, eller vad säger ni. Len lax täckt med en smakrik sås och krispiga tortillachips - lika gott till vardags som till fest och dessutom lika barnligt enkelt att tillaga som det är gott
Lördag - Farfar Skoughs fisksoppa. Det blir dock även fest till helgen, vilket ju så klart alltid är kul, och sen blir det bio också har jag lovat barnen
Och när kräftorna äntligen var stora nog att kunna fiskas upp så firade man denna lyxråvara med en stor fest, som dessutom sammanföll med höstens inträde å allt sånt där
Har aldrig tyckt om rå fisk men som tur är finns det sushi med bara vegetariska ingredienser som toufo, omelett, avokado och gurka och det är bara s å s m a s k i g t
Inte nog med att jag eliminerat all gluten, socker, kolhydrater och stärkelse, jag har ju även mina allergier mot ägg, fisk, fågel, nötter och skaldjur
Kött /fisk Kött, har inte lyckas med fisk ännu. Under våren hade jag fått några förfrågningar om jag inte kunde komma och grilla på fester och det ville jag ju