Fish and chips lime recept

Fish and chips

Fish and chips

Finhacka dillen och blanda den med öl och limesaft i en bunke. Olof hade fått feeling och ville göra fishandchips, jag var inte svår
Fish and Chips med remouladsås

Fish and Chips med remouladsås

4 portioner fishandchips. Saften från 1 lime eller 0,5 citron. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fishandchips. Saften från 1 lime eller 0,5 citron Fritering. Ca 2 msk lime- eller citronsaft
Fish and chips

Fish and chips

Vill man äta en riktigt god fishandchips får man allt göra den själv, man blir så besviken när man beställer in och får något panerat och stekt, som känns att det är halvfabrikat dessutom
Fish and Chips

Fish and Chips

Blanda ingredienserna till frityrsmeten, låt stå och dra i några minuter. Blanda ihop och smaka av om det behövs kryddas mer
Fish and chips

Fish and chips

Finhacka dillen och blanda med öl och limesaft. saften av två limefrukter. Maken önskade fishandchips och på koket
Fish and chips 2.0

Fish and chips 2.0

Pressa över citron- och limesaft, strö över salt. Dags att plocka fram fritösen och uppgradera en favorit, fishandchips

Fish and Chips med Remouladsås

Tillsätt vattnet och pressa i lime och blanda ordentligt. Lime eller citronsaft. Rulla brödet och lägg i tidningspapper för att få en riktig Fishandchips känsla

Black bean and corn guacamole

I ate mine with chipsand with my fish tacos. Jag åt min med chips och till min fisktaco. Mosa avokadon och blanda ihop alla ingredienserna
Indiska Onion Bahji med Vegansk Raitasås

Indiska Onion Bahji med Vegansk Raitasås

Vegansk Fish n chips – Jävligt Gott festivalkäk med Bråvallafestivalen. Bland annat var jag domare i kategorin vegetariskt på Food Truck SM i lördags, en tävling där sedan vinnaren i den vegetariska kategorin gick vidare och vann hela rasket

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fishandchips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert
XtraBorås v.12

XtraBorås v.12

Fishandchips med limeaioli. Gör egna pommes och egen limeaioli så förvandlas  snabbmaten till lyx. Borås och England i en perfekt kombination