Jag tycker att just jordgubbarochingefära är så gott ihop, men om du av outgrundlig anledning inte gillar ingefära kan du i stället byta mot en eller ett par kanelstänger
Fördelen med metoden är att smaken påminner mer om färska bär och frukter. Fasta bär som till exempel krusbär och plommon behöver koka längre än till exempel hallon ochjordgubbar
Du kan använda färskajordgubbar eller hallon i stället för rabarber. Tårta är alltid populärt och kan serveras som dessert eller till kaffet när det kommer gäster
och sedan ha lite nyttiga frön, nötter, torkad frukt ochfärska eller frysta bär hemma. Istället för äpple kan ni ta rabarber, päron, aprikoser, persikor, hallon, blåbär, jordgubbar, vinbär, nötter och mandel istället för pärlsocker
Skiva jordgubbarna i bitar. Rör ihop frukten, ingefäranoch syltsocker i en stor kastrull. Jag älskar att ta hand om trädgårdens frukt och bär och fylla matkällaren med sylt och marmelad till vinterhalvårets mörka månader
Rör försiktigt ned dressingen i potatissalladen och dekorera med färska örter. Skiva jordgubbarna, bryt osten i mindre bitar och varva på ett salladsfat