Valet föll på dessa enkla men ack så goda bakverk. När jag försöker vara duktig och hålla igen med sötsaker (vilket händer titt som tätt) så brukar jag frossa i mattidningar istället, eller så bakar jag något smarrigt sött som resten av familjen får äta
Kladdkakemuffins förvandling från att de tas ut ur ugnen efter gräddning då de är höga och pösigt fina till att de sjunker ihop i mitten och spricker på ovansidan är alltid fascinerande
Maria bloggade nyligen om sin favoritkladdkaka. Själv gillar jag att göra muffins av kladdkakesmeten. Se bara till att ta ut dem ur ugnen precis innan de är färdiga
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Ställ åt sidan för att smöret får svalna lite. Vispa upp äggen tillsammans med sockret och rör ner det smälta smöret
Idag var jag på jobbet och hälsade på och tog med mig de här kladdkakemuffinsen med polkafrosting. Oj vad mycket cupcakes det har blivit de senaste dagarna
Leilas kladdkakemuffins är både gott och enkelt att göra. Leilas kladdkakemuffins. Garnera kladdkakemuffinsen med en klick lättvispad grädde och färska bär
Idag blev det något så enkelt som kladdkakemuffins. Idag var det dags för bakning. Det är så bra att stoppa in i frysen och kunna ta ut när man tycker att man förtjänar det