Chokladsmörkräm. Skulle chokladen bli för fast så värm mer grädde och häll i försiktigt, känns den för lös så ha i mer choklad, man får helt enkelt känna sig fram
Något så enkelt som helt vanlig smörkräm kan verkligen liva upp vilka kakor som helst. Blanda allt till en jämn smörkräm och använd som fyllning i kakor och tårtor
Dessa bottnar fylls med mosade jordgubbar och dränks in i salt karamell och täcks sedan av ett generöst lager med smörkräm smaksatt med samma salta karamell
Rulltårta är ett klassiskt bakverk som från början härstammar från Schweiz och är mer känd som Swissrolls internationellt och består traditionellt ev en rullad sockerkaksbotten fylld med sylt eller smörkräm
MonteringBred smörkräm på en kaka och tryck sedan fast en till kaka på andra sidan. Vill man inte ha smörkräm går det lika bra att servera dem som enkla kakor
Smörkräm. Smörkrämen. Bred smörkrämen på marängtårtan och sedan den vispade grädden. Jag serverade marängerna, smörkrämen, grädde, blåbär, jordgubbar och hjortron var för sig och sen fick var och en bygga ihop sin egna bakelse
Den där svartvinbärscurden jag gjorde förut testade jag att ha som fyllning i en enkel rulltårta. Hade även i lite marängsmörkräm som blivit över från tårtbak
Att få till en tjusig topp när smörkrämen bres på är inte så himla enkelt. Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad
Gick snabbt att göra, var enkelt och det innehöll ingredienser som jag redan hade hemma. Eftersom det var mitt första försök att göra rulltårta så blev den däremot inte så fin, men gott om smörkräm blandat med chokladen gjorde den riktigt god