Smörkräm. Tillsätt dulcedeleche efter smak. Ta ut kakan ur ugnen, sockra kakan på ytan och stjälp den upp och ner på ett nytt bakplåtspapper, låt svalna
Smörkräm med dulcedeleche. Smörkräm. Tillsätt dulcedeleche efter smak. Ta ut kakan ur ugnen, sockra kakan på ytan och stjälp den upp och ner på ett nytt bakplåtspapper, låt svalna
En klick jordnötssnör, nutella, sylt, godis chokladbit, dulcedeleche/kolasås mm. Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke och blanda sedan ned i smörkrämenunder vispning
Receptet kommer ursprungligen från en gammal släkting men jag har hottat till dem lite med Dulcedeleche istället för vanlig smörkräm som det är i vanliga fall
I det här fallet hade jag både äggvita och dulcedeleche över i ganska små mängder. Eftersom fyllningen är ganska mjuk blir de mjukare än macarons med en fastare fyllning, som ganache eller smörkräm
Jag gjorde brownies enligt grundrecept, skar kakan i mindre rutor än annars och toppade hälften av bitarna med marängsmörkräm med hallon, och hälften med dulcedeleche och flingsalt