Spätta med bananDubbelpanera fisken, dvs vänd den först i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i skorpmjöl. Torka fisken och gnid den sedan med salt och citron Matklubben.nu
SkagenspättaRödspätta är något man måste äta när man är i Skagen. Men vad är en äkta Skagenspätta. Ofta serveras spättan med ett hack av rödbetor, ättiksgurka och kapris Farmors mat
Piccata på Sik med Tomat och Vitlökssås Ostpanerad Sik Att dubbelpanera fisk eller kött med riven ost, är något som passar mycket bra in i LCHF-livsstilen Birgitta Höglund´s Mat
Helstekt rödspätta med grön såsDubbelpanera i mjöl, ägg och ströbröd. Härligt nystekta rödspättor. 2 portioner2 portionsstora rödspättor Farmors mat
Ångad och stekt spätta med Räkkrocketter och två såser Fiskdisken hade fina, stora spättor idag så det fick bli spätta som grundfisk. 300 g spätta. Dubbelpanera 2 av bitarna. 300 g spättaMat och smak