Vi bjöd på hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil's foodcake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jag göra den igen skulle jag nog minska på glasyren)
Igår var en urmysig kväll med Mia och Kristin. Vi frossade i den här fantastiska chokladkakan. 200 g smör3 dl ljust muscovadosocker1 dl ljus sirap4 st ägg3 dl mjölk5 dl mjöl1
Eftersom Devil's foodcake är min favorit chokladtårta så fick det bli en spinoff av den tårtan =D. Min vän Rikard och hans fru Susanne ska ha en bebis och dessutom fyllde Susanne år för några dagar sedan så detta var tvunget att firas =)
Alldeles för länge har jag velat göra Devil's foodcake eftersom alla pratar om den. Imorgon ska det bli en liten påsktårta och några påskdekorerade cupcakes
Jag har döpt muffinsen efter "devil's foodcake" - en kaka som påminner om dessa godbitar och som i sin tur fick sitt namn för att den sas vara "syndigt god"
DEVIL’S FOODCAKE. Hummingbird cake – supersaftig amerikansk kaka med ananas och banan. ANGEL FOODCAKE. Jamaican cake, Nothing left cake, Pineapple banana cake och kanske bäst av allt – Hummingbird cake
Till chokladbottnarna använde jag det här receptet på Devil's FoodCake. Äntligen tänkte jag publicera receptet på Neapolitan tårtan jag gjorde i våningstårtan förra månaden