We wish you a Merry Christmas. ChristmasFudgeCakeBotten100 g smör240 g strösocker1 nypa salt25 g kakao2 tsk vaniljsocker100 g vetemjöl2 äggMintkräm25 g smör1 msk sirap1 burk kondenserad mjölk (den på 397 g)75 g rostade hasselnötternågra droppar pepparmintGanache100 g mörk choklad (ca 50%)60 g vispgräddekrossade polkagrisar + polkaspånSätt ugnen på 150 grader
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
The blog will off course get some more Christmas recipes and the first for now is this No-Bake Gingerbread Baileys Cheesecake with Gingerbread Chocolate Fudge Sauce
Waffle bites with toppings Chocolate crackers Three vegan pickles Fudge. Other classic Christmas recipes are Rice porridge, to make it vegan you simply swap the milk to fat Oat milk, baking cakes with butter you simply swap to vegan margarine or oil