Jag bakar istället bröd och en glutenfrilåglaktoscheesecake till morgondagens 'sill-lunch' (läs picknick) som ska avnjutas tillsammans med resten av UKM i Botaniska trädgården imorgon
Ta ut 16 stycken rundlar ur cheesecaken med en utstickare/mått som är ca 5 cm i diameter. Botten. Mixa digestivekexen och pekannötter i matberedaren med kniven monterad
) och sötsyrlig rabarber- och jordgubbssaft, Pernilla hade med sig en syrlig och frisk frozen cheesecake toppad med blåbär, Kristiina hade med sig en härligt bärig kaka och söta giraff-mördegskakor, Charlotta hade gjort beroendeframkallande bountybollar och Karin bjöd på zuccinikaka med syrlig frosting
Ta ut 16 stycken rundlar ur cheesecaken med en utstickare/mått som är ca 5 cm i diameter. Botten. Mixa digestivekexen och pekannötter i matberedaren med kniven monterad
Sätt ugnen på 175º. Kör kex och smör i matberedare till en smulig massa. Tryck ut blandningen på botten av en springform och ställ kallt medan fyllningen görs i ordning