När jag provsmakade dessa cheesecakes så slog det mig att Espresso Houses cheesecake troligen inte är ugnsbakad, detta då fyllningen är väldigt krämig och ytan på deras cheesecake är helt slät utan luftbubblor, om man inte ugnsbakar cheesecaken underlättar det vid bakning av botten då man kan grädda den så länge som behövs utan att behöva ta hänsyn till ytterligare gräddningstid senare med fyllningen
Då behöver man ju istället hälla på massor av sötningsmedel och de har ju bismak. Jag tillagade mandelbotten lite grann i en stekpanna för att ge den smak
Garnera cheesecakenmed vispad grädde och flagad mandel. Riv mandelmassan och vispa samman med äggen. Vänd ner den vispade grädden i Philadelphiakrämen, försiktigt med en slickepott
En choklad- eller kaffepuddning med gratinerad fluff på toppen och en snabbvariant av en cheesecake där man blandar fluff med philadelphiaost och citronsaft
Jag skickade in en ljuvlig halloncheesecakemed knaprig mandelbotten, receptet kan ni läsa här. I somras deltog jag i en Instagram-tävling anordnad av Philadelphia där man skulle bidra med sin godaste cheesecake
Jag har länge vela ha cheesecake så nu slog jag till med en sån och serverade med hallon och blåbär (som kokat upp för att undvika salmonella från hallonen)
En jordgubbscheesecake på mandelbotten täckt med flädergelé. Jordgubbscheesecake (OBS. gelatinpulvret i en mugg tillsammans med vattnet och låt det svälla
Sommarens godaste jordgubbstårta med knaprig mandelbotten, citronkräm och grädde. Nu är Sveriges godaste tårta korad – det är deltagarna i Matmagasinets matpanel som med stor majoritet utsåg jordgubbstårtan till vinnare